ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ | Γρ. Αυξεντιου 26, Αλιμος Αττικης | ΤΗΛ: (+30) 211 014 3003
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ | Dynamic Group


Μία σωστή ανακαίνιση σπιτιού προϋποθέτει την επιλογή έμπειρου συνεργάτη και είναι προτιμότερο να επιλέξετε μία εταιρεία για ανακαινίσεις σπιτιών. Η καλύτερη επιλογή είναι από τεχνική εταιρεία κι όχι από έναν εργολάβο με την κλασσική έννοια του όρου.

Ανακαίνιση σπιτιού στο Παλαιό Φάληρο

Γιατί είναι καλύτερο αυτό; Ακριβώς διότι η πρόταση θα περιλαμβάνει κοστολόγηση αλλά και επίβλεψη από έμπειρο μηχανικό τόσο στην κατασκευή όσο και στην ανακαίνιση σπιτιού.

Αυτό είναι προς όφελός σας από το να συνεργαστείτε με μεμονωμένους τεχνίτες ανά εργασία με αμφίβολο αποτέλεσμα και αποφυγή της ευθύνης για το αποτέλεσμα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας έχετε πολλά να κερδίσετε. Από τη μία η επαγγελματική γνώση και υποστήριξη, που θα έχετε καθ' όλη τη διάρκεια του έργου. Από την άλλη το χαμηλότερο συνολικό κόστος της ανακαίνισης θα είναι τελικά ένας κρίσιμος παράγοντας, που θα λάβετε υπόψιν. Επιπλέον η ποιότητα της κατασκευής θα είναι σαφώς καλύτερη και θα μείνετε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Η ανακαίνιση σπιτιού αποτελείται από την ανακαίνιση διαμερίσματος και την ανακαίνιση μονοκατοικίας.

ΝΕΟ ΠΟΡΤΑΛ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Δείτε το νέο μας πόρταλ για ανακαίνιση σπιτιού με πάρα πολλές πληροφορίες, προσφορές και πληθώρα επιλογών για κάθε περίπτωση χωριστά. Πράγματι, εκεί θα βρείτε ίσως την καλύτερη λύση για εσάς και το σπίτι σας ή τη μονοκατοικία σας ή την ανακαίνιση της πολυκατοικίας σας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Στην ανακαίνιση διαμερίσματος ισχύουν λίγο έως πολύ ότι αναφέραμε στην ανακαίνιση σπιτιού. Το μόνο που θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να προσέξει επιπλέον, είναι ότι τα νέα εξωτερικά κουφώματα και βαψίματα θα πρέπει να ακολουθούν τους χρωματισμούς και την σχεδιαστική γραμμή της υπόλοιπης πολυκατοικίας, σύμφωνα με τα σχέδια τα οποία υπάρχουν κατατεθειμένα στην πολεοδομία. Εξίσου θα πρέπει να ακολουθούν τον κανονισμό της πολυκατοικίας και οι εργασίες που σχετίζονται με την ψύξη και θέρμανση του διαμερίσματος. Απ' εκεί και πέρα για τις υπόλοιπες επιλογές μας ισχύει ότι έχουμε αναφέρει στην αρχική μας ενότητα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Στην ανακαίνιση μονοκατοικίας αντίθετα, συνήθως δεν έχουμε τους παραπάνω περιορισμούς, εκτός εάν βρισκόμαστε σε κάποιον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικά οικισμό. Αυτό που πρέπει να προσεχθεί και να ληφθεί υπ' όψιν σε μία ανακαίνιση μονοκατοικίας, είναι η υγρασία που προέρχεται από τον περιβάλλον χώρο και η σωστή εξωτερική θερμομόνωση της κατοικίας, η οποία περιλαμβάνει και την άρτια στεγανοποίησή της. Στα υπόλοιπα ισχύουν ότι έχουμε αναφέρει στην ανακαίνιση σπιτιού και προσέχουμε ότι έχουμε αναφέρει στην συγκεκριμένη ενότητα.

Δείτε επίσης:

ανακαινίσεις σπιτιών, ανακαίνιση πολυκατοικίας, ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας

 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ