Κατασκευή Σπιτιού

Το σπίτι των ονείρων σας είναι μόλις μία απόφαση μακριά. Και αυτή η απόφαση είναι η επιλογή της Dynamic Group. Εμείς στην Dynamic Group σάς εξασφαλίζουμε μελέτες και σχέδια, από μία ομάδα συνεργατών, με τα χρόνια εμπειρίας τους να επιβεβαιώνουν τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά τους στην κατασκευή σπιτιού. Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς, εργολάβους και τεχνίτες, που με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς συμβάλλουν στην κατασκευή του ιδανικού σας σπιτιού.

Για εμάς «ποιότητα» δεν σημαίνει πολυτελής κατασκευή και ακριβά πλακάκια. Σημαίνει κορυφαία οικοδομικά υλικά, στατικότητα κτιρίου, αντισεισμικές υποδομές, εκτενής μηχανολογική μελέτη και υλοποίηση από μια ομάδα έμπειρων συνεργατών, απαρτιζόμενη από μηχανικούς, εργολάβους και παντός τύπου τεχνίτες. Οι οικοδομικές εργασίες που αφορούν τα θεμέλια, τον σκελετό της κατοικίας και οι σωληνώσεις, είναι κατά κύριο λόγο αφανείς. Όμως, η Dynamic Group είναι αυτή που γνωρίζει ότι οι «αφανείς» εργασίες κατά την κατασκευή σπιτιού, είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ θα σας εξασφαλίσουν ένα ασφαλές και ανθεκτικό, στις φθορές του χρόνου, σπίτι.

Η έκδοση οικοδομικής άδειας από την Πολεοδομία είναι προϋπόθεση για την κατασκευή σπιτιού και προηγείται κάθε εργασίας.
Η Πολεοδομία, αφού ελέγξει τις υποβληθείσες μελέτες και τα δικαιολογητικά, εκδίδει την οικοδομική άδεια, με ισχύ τεσσάρων ετών. Άδεια από την Πολεοδομία χρειάζεται επίσης για κατεδαφίσεις, αλλαγή επιβλέποντος μηχανικού, τροποποιήσεις της αρχικής μελέτης της άδειας, και άλλες εργασίες. Όλες αυτές τις διαδικασίες, μπορείτε να τις αναθέσετε στην Dynamic Group.

Εξασφαλίζεται από τη στατική και την αντισεισμική μελέτη που συντάσσει ο μηχανικός. Οι κυριότεροι παράγοντες που επηρεάζουν την αντισεισμική ικανότητα του κτιρίου είναι η μορφολογία του εδάφους, η σωστή θεμελίωση, η συμμετρία του κτιρίου, η ποιότητα των υλικών και ο τρόπος δόμησης.
Οι παράγοντες αυτοί λαμβάνονται υπόψη στον Νέο Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (ΝΕΑΚ), τον οποίο και εφαρμόζουμε σχολαστικά.

Κανένας παράγοντας που να προέρχεται από εμάς. Το κόστος κατασκευής σπιτιού θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τρέχον κόστος των δομικών υλικών, από την επιλογή σας σε πατώματα, έπιπλα μπάνιου / κουζίνας, το είδος της περίφραξης που θα επιλέξετε για το οικόπεδό σας, την δημιουργία γκαράζ κ.α. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που η μορφολογία του οικοπέδου είναι λιγότερο ευνοϊκή, ή το έδαφος είναι επικλινές και δυσκολεύει τις εργασίες.

blank

Η Dynamic Group σε κάθε βήμα δίπλα σας

Από τη χάραξη θεμελίων και την πρώτη εκσκαφή, μέχρι και την αποπεράτωση, έχετε πάντα δίπλα σας την τεχνογνωσία της Dynamic Group. Η ομάδα της Dynamic Group έχει δει μεγάλο αριθμό ακινήτων να παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από τα σχέδιά της έως και την ολοκληρωτική υλοποίηση. Θεμέλιά μας είναι οι άνθρωποί μας, παρόντες σε κάθε στιγμή της δημιουργίας του σπιτιού σας. Τα ασύγκριτα ποιοτικά υλικά είναι τα μόνα που μπορούν να επικυρώσουν το άρτιο αποτέλεσμα που σας προσφέρουν οι εργασίες μας. Είναι επόμενο, λοιπόν, να είναι τα μόνα που προτιμάμε.

Το όραμά μας είναι να χτίζουμε τα όνειρά σας, και όχι απλά σπίτια. Μένοντας πιστοί στο όραμά μας, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, με την κατασκευή του νέου σας σπιτιού.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ


  Ενδιαφέρομαι για


  Πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι


  Τι είδους κατασκευή


  Έναρξη εργασιών ή διαδικασιών για άδεια


  Διαθέσιμο μπάτζετ


  Χρηματοδότηση


  Παρατηρήσεις


  4.4/5 (18 Reviews)