Καριέρα

Στην Dynamic Group, θεωρούμε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κυριότερη παράμετρος για την οργάνωση, την ανάπτυξη και την εξέλιξη μίας εταιρείας στον χρόνο. Για αυτό και προφέρουμε άριστες συνθήκες εργασίας, κίνητρα και σημαντικές προοπτικές για μια επιτυχημένη καριέρα.

Παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης, με προοπτικές εξέλιξης. Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική ανέλιξη αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες, ώστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε τον πυρήνα των τεχνικών εξελίξεων και να διατηρούμε τους ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης και τη στρατηγική μας θέση.

Ενισχύουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας (μηχανικούς, διακοσμητές, συνεργεία, εργοδηγούς, τεχνίτες, πωλητές και υπαλληλικό προσωπικό), γι’ αυτό αν ενδιαφέρεστε να κρατήσουμε τα στοιχεία σας σε αρχείο και να σας ενημερώνουμε σχετικά με ευκαιρίες καριέρας, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

4.4/5 (8 Reviews)