Ανακαίνιση Σπιτιού Φόρμα

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ανακαίνιση Σπιτιού από την DYNAMIC GROUP.
Η Νούμερο 1 επιλογή σας για αξιόπιστη Ανακαίνιση.

Ολική ανακαίνιση σπιτιού ή μερική (ανακαίνιση μπάνιου/ανακαίνιση κουζίνας) με το καλύτερο Value for Money της αγοράς.

Πακέτα ανακαίνισης: η τεχνική εταιρεία της πρωτεύουσας που εμπιστεύονται επαγγελματίες και ιδιώτες εδώ και δεκαετίες για κάθε τους ανάγκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συνέπεια και επιτυχία = Dynamic Group

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ενδιαφέρομαι για:

Υπευθυνότητα εργασιών και χαμηλό κόστος τοποθέτησης; Μόνο εδώ!

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια διαδικασία που απαιτεί τους καλύτερους. Η DynamicGroup αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και συνέπεια την ανακαίνιση μικρών και μεγάλων χώρων. Ανακαινίσεις ακόμα και σε μικρούς χώρους, των 40 τ.μ., 50 τ.μ. και 60 τ.μ. ολοκληρώνονται με επιτυχία και άριστο αποτέλεσμα, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια. Πολλοί από τους καταναλωτές για πάρα πολλούς λόγους, δυστυχώς, πραγματοποιούν κάποιες λανθασμένες επιλογές στην αναζήτηση πακέτων ανακαίνισης χωρίς απαραίτητα να ευθύνονται 100% για αυτό ή για ένα αμφιβόλου ποιότητας τελικό αποτέλεσμα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

blank
blank
blank
blank
blank
blank

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η συνεργασία μας σε όλη την πορεία των εργασιών ήταν άψογη και το αποτέλεσμα της ανακαίνισης ήταν ανάλογο του σχεδιασμού που έγινε από κοινου.
babis micholias
Πολυ καλη συνεργασια, ευγενεστατη ομαδα με ποικιλια αποψεων για την υλοποιηση του εργου.Ανταποκριθηκαν στο χρονοδιαγραμμα που ειχαμε εξ αρχης ορισει!
Gogo Moroyianni
Συνεπεις, αξιοπιστοι και προπάντων συννενοησιμοι!!
Aristeidis Georgopoulos
Επαγγελματική προσέγγιση με καταφτισμενους ανθρώπους με εύγε νίκη προσέγγιση. Γρήγορη ανταπόκριση και ποιοτική δουλειά
Sophia Efthalitdidis
Εξαιρετική δουλειά.Ιδανικη σχέση τιμής με ποιότητα εργασίας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

blank
blank
blank
blank

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε μια ανακαίνιση σπιτιού, το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να προσέξετε είναι η νομιμότητα της όλης διαδικασίας. Πιο συγκεκριμένα, και ανάλογα με τις εργασίες που θα λάβουν χώρα, πρέπει να εκδοθεί η κατάλληλη άδεια εργασιών από την πολεοδομία, καθώς επίσης και άδεια κατάληψης του πεζοδρομίου από τον Δήμο. Σημαντικό, επίσης, ζήτημα αποτελούν και οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων σε σχέση με το ΙΚΑ, οι οποίες υπολογίζονται κατά την έκδοση της άδειας εργασιών από την πολεοδομία. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εδώ, καθώς πολλές εταιρείες ανακαίνισης δεν ενημερώνουν πλήρως τους πελάτες τους για την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων, με σκοπό οι προσφορές τους να δείχνουν οικονομικές και ελκυστικές. Συχνά σας προτρέπουν να βγάλετε εσείς τις απαιτούμενες άδειες εργασιών, κι έτσι η προσφορά τους γίνεται πιο οικονομική, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να αποφύγουν να συζητήσουν μαζί σας το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων τους. Τέλος, ενδέχεται να μην σας αναφέρουν καθόλου την άδεια κατάληψης πεζοδρομίου είτε γιατί δεν γνωρίζουν ότι απαιτείται έκδοση της εν λόγω άδειας είτε γιατί δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες έκδοσής της από τον εκάστοτε Δήμο. Εδώ είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μέσα στις απαιτούμενες ενέργειες είναι και η κατάθεση εγγυητικής τραπεζικής επιστολής από την εταιρεία ανακαίνισης προς τον Δήμο.

Όταν έρχεται η στιγμή να διαλέξετε ένα συνεργείο ανακαίνισης, είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στον επαγγελματισμό της εταιρείας ήδη από την πρώτη σας επαφή μαζί τους, μέχρι το κλείσιμο της συμφωνίας και την υλοποίηση του έργου. Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναζητήσετε για να επιλέξετε συνεργείο ανακαίνισης είναι η σοβαρότητα, η μεθοδικότητα, η ευγένεια, η ειλικρίνεια και η συνέπεια στα ραντεβού και στους χρόνους που ορίζουν για την ολοκλήρωση της προσφοράς τους. Είναι ακόμη σημαντικό, να επιλέξετε εταιρείες με πολύχρονη εμπειρία και δράση και μάλιστα να είναι πρόθυμοι να σας παρουσιάσουν έργα εν εξελίξει, κάτι το οποίο δείχνει ότι ο κόσμος τους επιλέγει, τους προσφέρει δουλειά κι εκείνοι εργάζονται με επαγγελματισμό. Προτιμήστε εταιρείες ευέλικτες στα θέματα του κοστολογίου και των πληρωμών, αλλά όχι απαραιτήτως φθηνότερες. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ότι σας προσφέρουν εγγύηση εργασιών και να διαθέτουν την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση στις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αν λοιπόν έχετε βρει εταιρεία ανακαίνισης, αλλά δεν εντοπίζετε τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά την επιλογή σας.

Συνήθως όταν έρχεται η ώρα για ανακαίνιση ο περισσότερος κόσμος ξεκινάει με το παραπάνω ερώτημα και ο συνηθέστερος λόγος γι’ αυτό είναι, βεβαίως, ο οικονομικός. Πιστεύεται ότι μια ανακαίνιση που γίνεται τμηματικά και που διαπραγματεύεστε εσείς οι ίδιοι με τους επαγγελματίες είναι πιο οικονομική, αφού δεν υπάρχει στη μέση κάποια εταιρεία ανακαίνισης. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν ισχύει για αρκετούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, οι επαγγελματίες δίνουν τιμές χονδρικής στις εταιρείες, αφού είτε συνεργάζονται μαζί τους ήδη και σε άλλα έργα σταθερά, είτε προσδοκούν μια μελλοντική συνεργασία, κάτι το οποίο οι ιδιώτες δεν μπορούν να κάνουν αφού οι επαγγελματίες δεν έχουν περαιτέρω οικονομικό συμφέρον από αυτούς. Επιπρόσθετα, μια οργανωμένη εταιρεία ανακαίνισης, θα ορίσει έμπειρο Πολιτικό Μηχανικό, ο οποίος, όχι μόνο θα έχει υπό την επίβλεψή του το εργοτάξιο, αλλά θα αναλάβει και την έκδοση όλων των νομιμοποιητικών εγγράφων της πολεοδομίας, του Δήμου και του ΙΚΑ, τα οποία αν δεν εκδοθούν μπορούν να επιφέρουν υψηλά πρόστιμα τα οποία βαραίνουν εσάς. Η κοστολόγηση εργασιών ενός μεμονωμένου επαγγελματία ποτέ δεν θα είναι αυτή που ορίζεται αρχικά. Πιο συγκεκριμένα, όταν ζητήσετε μια τιμή από τον πλακά ή τον υδραυλικό, το πιθανότερο είναι να μην σας δώσουν και το κόστος της τσιμεντοκονίας για παράδειγμα που θα χρειαστεί για την τοποθέτηση των πλακιδίων, κάτι το οποίο βεβαίως θα προκύψει αργότερα. Επομένως, καταλαβαίνετε ότι με τέτοιου είδους παραλείψεις, το τελικό κόστος θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι αρχικά συμφωνήθηκε. Τέλος, με την ολοκλήρωση των εργασιών είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν κάποιες λεπτομέρειες που να πρέπει να διορθωθούν. Σε αυτή την περίπτωση, ένας μεμονωμένος τεχνίτης δύσκολα θα έρθει να κάνει τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, σε αντίθεση με την οργανωμένη εταιρεία ανακαίνισης που θα αποχωρήσει μόνο εφόσον έχει ελεγχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί η επιλογή μιας εταιρείας ανακαίνισης είναι η καλύτερη απόφαση που μπορείτε να πάρετε σε σχέση με τους μεμονωμένους τεχνίτες, όταν αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Η συσχέτιση του κόστους με την ποιότητα των εργασιών είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς η ποιότητα των εργασιών κατά την ανακαίνιση γίνεται ορατή, όχι απευθείας, αλλά σε βάθος χρόνου και επομένως είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε την προσφορά μιας εταιρείας ανακαίνισης. Βέβαια, το κόστος των προσφορών και η ποιότητα της εργασίας κάθε εταιρείας δεν θα είναι ίδια. Πώς λοιπόν θα πρέπει να συγκρίνουμε την παραπάνω συσχέτιση; Ο πιο κατάλληλος τρόπος είναι με τη διαίσθησή μας, αφού μια εταιρεία που φαίνεται αξιόπιστη και σοβαρή δεν θα κοστολογούσε το ίδιο με μια εταιρεία που δεν διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά. Και βέβαια, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε την εξομοίωση στα κοστολόγια, αλλά είναι σημαντικό να κρίνουμε αν αξίζει το επιπλέον κόστος, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς ότι οι εργασίες θα γίνουν όπως πρέπει και θα έχουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου. Έτσι, το καλύτερο σχέδιο που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι να διαλέξουμε την εταιρεία εκείνη που μας εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά ότι οι εργασίες θα γίνουν σωστά και με τη λιγότερη ψυχική φθορά, και έπειτα μπορούμε να διαπραγματευτούμε και να κατεβάσουμε το κόστος, σύμφωνα με τις δικές μας οικονομικές δυνατότητες.

Ένα κύριο ζήτημα σε μια ολική ανακαίνιση μεταξύ μιας εταιρείας και του ιδιώτη είναι ο χρόνος στον οποίο πρόκειται να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες. Συνήθως, οι ιδιώτες που πρόκειται να προβούν σε εργασίες ανακαίνισης στο χώρο τους, βιάζονται και πιέζουν τις εταιρείες, ώστε η ανακαίνιση να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, συχνά ζητούν ακόμη και ποινικές ρήτρες σε περίπτωση που το έργο ξεπεράσει το χρονικό πλαίσιο που είχε οριστεί. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει. Κατ’ αρχάς, και η ίδια εταιρεία επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο της ανακαίνισης σε σύντομο χρόνο για ευνόητους λόγους, με πρώτο και κύριο να εισπράξει τα χρήματα και το κέρδος της γρηγορότερα. Επίσης, είναι σημαντικό για την εταιρεία να αποδεσμεύσει τα συνεργεία της από το ένα έργο, ώστε να γίνει ανάληψη του επόμενου έργου. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως η άμεση ολοκλήρωση της ανακαίνισης είναι στόχος και των δυο μερών. Ωστόσο, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο η ολοκλήρωση του έργου να ξεφύγει από το χρονικό πλαίσιο που έχει οριστεί και μάλιστα, όταν πρόκειται για σοβαρή εταιρεία, δεν οφείλεται σε ασυνέπεια, αλλά σε καθυστερήσεις που η ίδια η εταιρεία δεν δύναται να ελέγξει. Ας εξετάσουμε ένα σύνηθες παράδειγμα. Μια εταιρεία ανακαίνισης, εκτός από το συνεργείο, το οποίο μπορεί να ελέγξει, συνεργάζεται και με προμηθευτές και επώνυμα εργοστάσια του χώρου για να προμηθεύεται άριστης ποιότητας υλικά, όπως ξυλεία και αλουμίνια. Τα εργοστάσια αυτά κανείς δεν μπορεί να τα ελέγξει χρονικά. Τις περισσότερες φορές, ορίζουν ένα χρονικό πλαίσιο, το οποίο και τηρούν, αλλά υπάρχουν και φορές που το ξεπερνούν και δεν χρειάζεται να απολογηθούν γι’ αυτό. Και μάλιστα, επειδή τέτοια εργοστάσια δουλεύουν με χιλιάδες πελάτες, όχι μόνο εντός της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, πετυχαίνοντας τεράστια κέρδη ετησίως από αυτές τις συνεργασίες, καμία εταιρεία δεν μπορεί να τα πιέσει για τον χρόνο, καθώς δεν εξαρτώνται οικονομικά από αυτές.

Στη σημερινή εποχή, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τη λύση του τραπεζικού δανεισμού, ώστε να ανακαινίσουν, να αποπερατώσουν ακόμη και να κατασκευάσουν το σπίτι τους. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ενημέρωση και γνώση των τραπεζών, τον επιτοκίων, της διάρκειας των δανείων, των δόσεων καθώς και των επιμέρους δανειακών προγραμμάτων. Εν τέλει, επιλέγουν τον τραπεζικό δανεισμό εκείνον που ταιριάζει καλύτερα στους ίδιους. Συνήθως, τέτοια δάνεια έχουν διάρκεια ακόμα και 12 έως 15 έτη και μάλιστα με χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο της τάξεως του 5% έως 7,5%, ενώ έχουν ως εξασφάλιση για την τράπεζα, την προσημείωση συνήθως του ακινήτου όπου γίνονται οι εργασίες και η εμπορική αξία του ακινήτου υπερκαλύπτει το ποσό του δανείου. Το σημείο όμως που θα πρέπει να προσέξετε, όταν αποφασίσετε να ζητήσετε τραπεζικό δανεισμό, και που είναι ίσως και το πλέον επικίνδυνο στάδιο, είναι οι σταδιακές εκταμιεύσεις, δηλαδή οι χρηματοροές, της τράπεζας σύμφωνα με την πρόοδο των εργασιών. Είναι συχνό φαινόμενο, πολλά δάνεια, περισσότερο από το 50%, να «κολλούν» στις εκταμιεύσεις κατά τις εργασίες. Πιο αναλυτικά, σε πολλές περιπτώσεις, η τράπεζα κρίνει ότι, σε κάποια στιγμή του έργου, οι εκταμιεύσεις που ζητάει ο δανειζόμενος και ο εργολάβος δεν συνάδουν ούτε με την πρόοδο των εργασιών ούτε με τα έγγραφα και τα κόστη της προσφοράς που είχαν κατατεθεί στην τράπεζα αρχικά. Αυτό φέρει ως αποτέλεσμα, ο δανειζόμενος να συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις δόσεις, ο εργολάβος να μην λαμβάνει χρήματα για το έργο και φυσικά οι διαδικασίες της ανακαίνισης να «παγώνουν». Εδώ μπορούμε να προτείνουμε δυο λύσεις. Ο δανειζόμενος, εάν έχει την οικονομική δυνατότητα, μπορεί να χρηματοδοτήσει ο ίδιος το έργο με δικά του κεφάλαια, μέχρι το σημείο που ορίζεται από την τράπεζα ή μπορεί να προβεί σε αναχρηματοδότηση του δανείου σε άλλη τράπεζα, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει, και φέρει επιπλέον κόστη, έξοδα και καθυστερήσεις. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή στην επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει το έργο, ώστε να ετοιμάσει σωστά όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν τις εργασίες, τον συνολικό προϋπολογισμό και τα επιμέρους κοστολόγια για κάθε φάση των εργασιών, έγγραφα τα οποία χρειάζεται η τράπεζα για να προχωρήσει στις χρηματικές καταβολές. Μια εταιρεία χωρίς γνώσεις και εμπειρία είναι πολύ πιθανό να κάνει λάθος και να προκαλέσει προβλήματα, όπως τα παραπάνω. Η DynamicGroup διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τα κριτήρια της τράπεζας ενώ χειρίζεται επιτυχώς τέτοιες καταστάσεις χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Μάλιστα, το προσωπικό μας που χειρίζεται αυτές τις περιπτώσεις, προέρχεται από τον τραπεζικό κλάδο και συγκεκριμένα από τον κλάδο των χορηγήσεων δανείων. Έτσι, χάρη στην επιλογή του κατάλληλου προσωπικού, σε μία συνεργασία με την εταιρεία μας, δεν θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τέτοιους κινδύνους.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι πλέον μπορεί να αναλάβει ανακαινίσεις σπιτιών και στην επαρχία. Πιο συγκεκριμένα, εφόσον ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ανακαίνιση σπιτιού στην Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο, Ναύπλιο, Τρίπολη, Λαμία, Θήβα, Χαλκίδα και σε ενδιάμεσες περιοχές.

Ποιοί είμαστε;

Η τεχνική εταιρεία για ανακαινίσεις σπιτιών, πολυκατοικιών, διαμερισμάτων Dynamic Group ιδρύθηκε το έτος 2011 και ανήκει στην οικογένεια Μαθιουλάκη. Αποτελεί την συνένωση δύο εταιρειών του ίδιου ομίλου, της Bright Dome Group η οποία δραστηριοποιούταν στην κατασκευή κατοικίας και στην ανακαίνιση σπιτιού, από το έτος 2000 και της Dynamic Sun που κυρίως δραστηριοποιούταν στον τομέα της ενέργειας, από το έτος 2007.

Τι κάνουμε;
Η Dynamic Group εξειδικεύεται στην κατασκευή κατοικίας, στην ανακαίνιση σπιτιού, στην ανακαίνιση πολυκατοικίας, στην ανακαίνιση μαγαζιού, στην έκδοση οικοδομικών αδειών, καθώς και στην έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων.

Πως το κάνουμε;
Η Dynamic Group μέσα σε όλη αυτή την διάρκεια, εξέλιξε τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους προμηθευτές, τους τεχνίτες και τα συνεργεία της, καθώς και το επιστημονικό προσωπικό της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχει την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών της, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους των εργασιών.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε;
Η Dynamic Group απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, που επιθυμούν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, να πραγματοποιήσουν το όνειρο για ποιοτικότερη διαβίωση, μέσα από μια νέα, μοντέρνα, άνετη και αναβαθμισμένη ενεργειακά κατοικία.

Γιατί να προτιμήσετε εμάς;

Μέσα σε αυτά τα χρόνια εργασίας και εμπειρίας, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 800 έργα, που είναι και η παρακαταθήκη μας για ένα εξίσου πετυχημένο μέλλον. Στην προσπάθεια μας μάλιστα να δώσουμε κίνητρο στους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που επιθυμούν, παρ’ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες που βιώνουν καθημερινά, επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε συνεχώς νέα προγράμματα οικονομικών διευκολύνσεων. Επιπλέον Διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, χωρίς ενδιάμεσους και μπορούμε να διατηρούμε το κόστος χαμηλό. Μιλάτε προσωπικά με τον επιβλέπον μηχανικό του έργου και όχι με διαφόρους “ειδικούς”. Είμαστε κοντά σας για να σας προτείνουμε τις ορθότερες τεχνικά λύσεις. Γνωρίζετε το κόστος της εργασίας μας από την αρχή χωρίς να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Η φιλοσοφία μας είναι πολλές δουλειές με μικρό κέρδος και όχι λίγες δουλειές με μεγάλο κέρδος. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα κατασκευής, την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας, μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε στον δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών.

5/5 (1 Review)