Να ζητάτε πάντα αναλυτική προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού

Το 85% των έργων κατασκευής υπερβαίνει τον προϋπολογισμό και το χρόνο. Οι πελάτες το μισούν αυτό, όπως και εμείς γιατί πιστεύω πραγματικά ότι είναι χάσιμο χρόνου. Σε αυτή την ανάρτηση θα σας εξηγήσω πώς να την αποτρέψετε και πώς να εντοπίσουμε τους επίδοξους καουμπόηδες αλλά και ποιους να εμπιστευτείτε.

Να είστε συγκεκριμένοι

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει στον ανάδοχο όλες τις λεπτομέρειες που μπορείτε. Νομίζετε ότι υπερβάλω, αλλά πολλοί πελάτες απλά δεν το κάνουν αυτό. Κανείς δεν ξέρει περισσότερο από εσάς τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες του έργου, οπότε είναι καλύτερο να πείτε στον εργολάβο σας κάθε λεπτομέρεια που θα θέλατε να δείτε ακριβώς στην αρχή, ώστε να μπορεί να υπολογιστεί το κόστος.

Ελέγξτε τις λεπτομέρειες

Δεύτερον, και ίσως το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι κάθε προσφορά που έχετε λάβει έχει κατανεμηθεί και αναλυθεί με σωστές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε τι είναι το κάθε τι και πόσο κοστίζει. Εάν αρνούνται, τα κουδούνια συναγερμού θα πρέπει να αρχίσουν να κουδουνίζουν.

Ελπίζω να βρήκατε αυτή την ανάρτηση χρήσιμη. Αν επιθυμείτε και εσείς να λάβετε μια προσφορά για ανακαίνιση σπιτιού παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

3.7/5 (3 Reviews)
Tags: