Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση σπιτιού πριν το καλοκαίρι

Κάθε άνοιξη, όλοι μας ξεκινάμε να καθαρίζουμε επιμελώς το σπίτι μας και να το προετοιμάζουμε για το καλοκαίρι. Συνήθως, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μαζεύουμε τα χαλιά, βγάζουμε τα παπλώματα και αντικαθιστούμε τις βαριές κουρτίνες με αέρινες που επιτρέπουν στον ήλιο να μπαίνει και να ζεσταίνει το σπίτι μας.

Μια καλή ιδέα γι’ αυτή την περίοδο των αλλαγών είναι και το να λάβουμε την απόφση για την ανακαίνιση του σπιτιού μας, αφού συνήθως την άνοιξη, οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για τέτοιου είδους εργασίες. Είναι ευκαιρία λοιπόν αν το σπίτι μας έχει αρχίσει να παρουσιάζει βλάβες και φθορές να τις επιδιορθώσουμε, να βελτιώσουμε την εμφάνιση του κάθε χώρου ενώ ταυτόχρονα ανεβάζουμε την αξία του σπιτού μας και παρατείνουμε την διάρκεια ζωής του.

Σε αυτό το στόχο και με σύμμαχο την έμπειρη ομάδα της DynamicGroup έχουμε για εσάς μερικές συμβουλές για ανακαίνιση σπιτιού:

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι απαραίτητη πρωτίστως όταν χρειάζεται να αντικαταστήσουμε τις παλιές ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις με νέες, να εξαλείψουμε την υγρασία και να αφαιρέσουμε τα φθαρμένα πατώματα και τα παλιά κουφώματα. Επομένως, αν η κατασκευή του σπιτιού σας μετράει αρκετές δεκαετίες, είναι σαφές πως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την ανακαίνιση.

Για μια ολική ανακαίνιση απαιτείται η έκδοση αδειών από την πολεοδομία και τον Δήμο, κάτι για το οποίο σας ενημερώνουμε διεξοδικά και το αναλαμβάνουμε για εσάς από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εκτός από τα πρακτικά ζητήματα και τη γραφειοκρατία, μπορείτε να πάρετε ιδέες για ανακαίνιση σπιτιού με φωτογραφίες από το αρχείο μας. Η πολυετής εμπειρία μας και οι εκατοντάδες ανακαινίσεις που έχουμε φέρει εις πέρας θα σας δώσουν ιδέες που μπορείτε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε και στις ανάγκες των δικών σας χώρων.

Σε αυτό το σημείο, η τεχνική αρτιότητα είναι ο κυριότερος στόχος και γι’ αυτό προτείνονται καθαρές αρχιτεκτονικές λύσεις ακολουθώντας πάντα της τάσεις της εποχής με έμφαση στην διαχρονική χρηστικότητα και κυρίως τις προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων.

Όσον αφορά στο χρονικό πλαίσιο των εργασιών, όταν πρόκειται για μια ολική ανακαίνιση καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται και περισσότερος χρόνος συγκριτικά με τη μερική ανακαίνιση και γι’ αυτό προτείνεται οι εργασίες να ξεκινούν ήδη από τις αρχές τις άνοιξης, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί νωρίς το καλοκαίρι. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσατε να ξεκινήσετε και λίγο αργότερα, αφού οι εργασίες γίνονται με επαγγελματισμό και συνέπεια, ώστε να τελειώσουν στον καλύτερο δυνατό χρόνο με άριστο αποτέλεσμα.

Τι συμβαίνει με το κόστος μιας ανακαίνισης;

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα πριν ξεκινήσουμε μια ανακαίνιση, είναι βεβαίως το κόστος της. Σας γνωρίζουμε ότι διαφορετικό κόστος έχει η ολική ανακαίνιση από τη μερική, ενώ πάντα κύριο ρόλο παίζουν τα τετραγωνικά ενός σπιτιού. Έτσι, βρίσκετε διαφορετικό κόστος για σπίτια των 30 τ.μ., των 40 τ.μ, των 50 τ.μ., 60 τ.μ., 70 τ.μ. και 100 τ.μ..

Μάλιστα, στη σελίδα της DynamicGroup μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα και γρήγορα να υπολογίσει το κόστος και να ζητήσει προσφορά για ανακαίνιση, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σπιτιού του.

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας λοιπόν μπορεί να γίνει μια υπέροχη και διασκεδαστική διαδικασία με τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου συνεργείου της DynamicGroup για ένα ασφαλές και καινούριο σπίτι που το απολαμβάνετε εσείς και οι αγαπημένοι σας για πολλά χρόνια.

0/5 (0 Reviews)
Tags: