Άνεση και ασφάλεια στην κρεβατοκάμαρά μας

Κατά την ανακαίνιση του σπιτιού, όπως σε κάθε άλλο δωμάτιο, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στην κρεβατοκάμαρα. Άλλωστε, η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος στον οποίο χαλαρώνουμε και ξεκουραζόμαστε και γι’ αυτό τον λόγο ζητάμε η ανακαίνιση του σπιτιού μας να αναβαθμίσει και το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Για να πετύχουμε αυτή την αναβάθμιση ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Ξεκινάμε από το δάπεδο του χώρου και εδώ οι επιλογές είναι αρκετές. Μπορούμε να προτιμήσουμε μοντέρνα πλακάκια σε ανοιχτά ή σκούρα χρώματα, σκέτα ή με μοτίβα, αν έχουμε υπ’ όψιν μας κάποιο συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης. Μπορούμε όμως και να επιλέξουμε ξύλινο δάπεδο, το οποίο θα προσφέρει στην κρεβατοκάμαρά μας την αίσθηση της ζεστασιάς και της θαλπωρής που χρειαζόμαστε. Και οι δυο επιλογές είναι εξίσου καλές, αφού αντέχουν εξίσου στον χρόνο.

Προχωράμε με την καταπολέμηση της υγρασίας και της μούχλας στον χώρο του υπνοδωματίου, φαινόμενο συχνό για μια κρεβατοκάμαρα εξαιτίας της διαφοράς των θερμοκρασιών ανάμεσα στον εσωτερικό χώρο και τον εξωτερικό. Εδώ η καλύτερη λύση είναι πάντα μια καλή και ποιοτική μόνωση. Η μόνωση, εκτός του ότι καταπολεμά τέτοια φαινόμενα, μας προσφέρει ζεστασιά τον χειμώνα, ενώ διατηρεί τους χώρους μας δροσερούς το καλοκαίρι.

Για μια πετυχημένη ανακαίνιση κρεβατοκάμαρας σπουδαίο ρόλο παίζει και η δημιουργία περισσότερων αποθηκευτικών χώρων. Σε ένα υπνοδωμάτιο χρειαζόμαστε αρκετά ντουλάπια και συρτάρια για να μπορούμε να αποθηκεύουμε ρούχα, σκεπάσματα και άλλα ογκώδη αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε τελικά να έχουμε ένα τακτοποιημένο δωμάτιο με περισσότερο χώρο και δυνατότητα ελευθερίας κινήσεων.

Τέλος, στον χώρο της κρεβατοκάμαρας χρειαζόμαστε φως και σωστό αερισμό του χώρου. Επομένως φροντίζουμε να έχουμε έστω ένα παράθυρο από το οποίο θα μπαίνει το φως του ήλιου και προσθέτουμε διάφορους τύπους φωτιστικών για να έχουμε φως ακόμα κι όταν το δωμάτιό μας δεν το βλέπει ο ήλιος. Μια όμορφη και ατμοσφαιρική λύση για το εν λόγω δωμάτιο είναι ο κρυφός φωτισμός ή τα dimmer με τα οποία μπορούμε κάθε στιγμή να ρυθμίσουμε την ένταση του φωτός.

Τι συμβαίνει με το κόστος των ανακαινίσεων;

Σίγουρα δεν υπάρχει μια σταθερή τιμή για όλες τις ανακαινίσεις. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα τετραγωνικά ενός σπιτιού. Έτσι, οι τιμές είναι διαφορετικές για σπίτια των 30 τ.μ., των 40 τ.μ., των 50 τ.μ., των 60 τ.μ., των 70 τ.μ. και των 100 τ.μ.. Το μόνο σίγουρο είναι μπορούμε να σας παρέχουμε μία λύση στα μέτρα σας.

Αν θέλετε να μάθετε λοιπόν πόσο θα κόστιζε η ανακαίνιση του δικού σας σπιτιού μπορείτε να λάβετε ανέξοδα μία προσφορά από την επίσημη ιστοσελίδα της DynamicGroup απλά συμπληρώνοντας μερικές λεπτομέρειες για το σπίτι σας.

Με αυτούς τους εύκολους τρόπους και γνωρίζοντας τις τιμές που κυμαίνεται μια ανακαίνιση υπνοδωματίου, μπορείτε να προχωρήσετε στη βελτίωση ενός από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας.

0/5 (0 Reviews)
Tags: